lørdag 16. juli 2011

Stilforvirret...

Joa, det er et lett å bli, spesielt når jeg har lenge, og fremdeles er, veldig interessert i det stramme minimalistiske uttrykket... og går å kjöper et hus som har profiler der det er mulig å ha profiler... på lister, på kjökkenet, på dörene. Stort sett der det er mulig.
Så hvorfor har jeg gjort det? Jo, jeg har alltid sagt at alle stiler er fine så lenge det er pent og gjennomfört gjort. Og det huset vi nå har kjöpt er nettopp det. Gjennomfört og stilrent.
Men så var det det å fullföre uttrykket når jeg så lenge har tenkt på det minimalistiske. Nå må jeg teste min egen teori og jeg er spent på hvordan dette skal gå. For eksempel har jeg til nå kun hatt rullgardiner, persienner og lameller. Men nå som vinduene har flotte sprosser. Hva skal jeg velge rundt vinduene da? Har lenge värt fristet til å ikke sette opp noe. De er jo så flotte i seg selv... men så tenker jeg også at det ville väre litt flott med gardiner også...
og dette er jo bare en av hundre ting jeg har å tenke på. Men jeg synes det er göy også, altså. Det tar bare litt lengre tid å velge hva som skal opp og hva som skal ned. Derfor kan det ta litt tid mellom hver gang det kommer noe arti på denne bloggen også. Men jeg lover det kommer oppdateringer!

1 kommentar:

  1. Lykke til med interiør-utfordringen! Det er gøy å planlegge, og det finnes ikke problemer,bare utfordringer.. Jeg liker også veldig mange stiler og ender opp med en mix av mye..
    Ha en fin ny uke, klem fra Hanne:)

    SvarSlett